Nieuwe kindjes in het CNCC

Grace en Angela

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Grace en Angela


Op 6 februari 2016 is de tweeling Grace en Angela (toen 3 maanden oud) opgenomen in het CNCC. Hun moeder is overleden en hun vader kan niet voor zulke kleintjes zorgen. Geen familie in de buurt om hem te helpen. Hier geldt bijna altijd dat als je moeder overlijdt dan ben je een wees. De bedoeling is wel dat de vader de kinderen weer ophaalt als ze een jaar of 4 zijn, maar heel vaak gebeurt dat niet. Grace en Angela zijn gezonde kindjes, HIV neg. gelukkig. Aangezien moeder in het ziekenhuis is bevallen en gedurende de bevalling medicijnen heeft gekregen, heeft ze de HIV besmetting niet overgedragen op de kinderen.

 

Winnie

Winnie

 

Winnie
Op 12 februari 2016 is Winnie (toen 5 maanden oud) opgenomen in het CNCC.
Haar moeder is overleden op 19 januari, de vader is onbekend. De oma van het meisje en de buren hebben Winnie tijdelijk opgevangen. Maar Oma is te oud om voor haar te blijven zorgen. Er is al een stel dat haar willen adopteren, maar pas als ze wat ouder is. Zij hebben wel beloofd regelmatig op bezoek te komen.

 

 

FaradjaFaradja

Faradja is geboren op 14 maart 2016 en in het CNCC gekomen 4 dagen later. Zijn moeder is psychisch zo labiel dat ze niet in staat is voor het kindje te zorgen. Zij is al langer bekend bij het maatschappelijk werk en heeft het kind afgestaan. Het kindje is waarschijnlijk tot stand gekomen na een verkrachting, de vader is onbekend.

Het maatschappelijk werk zal proberen om z.s.m. een ander gezin te vinden, dat hem kan adopteren.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.